×
г.Новосибирск

Ofac, Ofsi κυρώσεις, άδειες, άδειες, διαδικασία - νομική υποστήριξη

Ofac, Ofsi κυρώσεις, άδειες, άδειες, διαδικασία - νομική υποστήριξη.

Κάποια στιγμή, ο καθένας μας χρειάζεται νομικές υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, θέλω οι δικηγόροι που παρέχουν υπηρεσίες να είναι επαρκείς, να γνωρίζουν την επιχείρησή τους, να έχουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση, να αποτελούν υπόδειγμα πελατοκεντρικού προσανατολισμού και ταυτόχρονα ανέξοδους. Κατά κανόνα, υπάρχει η άποψη ότι οι φθηνές υπηρεσίες είναι a priori κακής ποιότητας, ενώ οι ακριβές μπορεί να είναι υψηλής ποιότητας, αλλά τέτοιες υπηρεσίες δεν χρειάζονται πάντα σε κάθε αναδυόμενη επιχείρηση. Επομένως, η μεσαία επιλογή είναι κατάλληλη. Όχι πολύ φθηνό, αλλά ούτε και ακριβό.

Δεν είναι σαφές πώς να επιλέξετε δικηγόρο εκτός από την τιμή. Επομένως, η επιλογή «ρωτήστε τους φίλους σας» (γνωστός και ως από στόμα σε στόμα) είναι κατάλληλη, για να δείτε ποιος συνεργάστηκε με ποιον πριν, για να δείτε ποιος είναι κοντά. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε την εμπειρία, τη γνώση, την πρακτική (θέλετε πάντα τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα κατάλληλης εμπειρίας). Στη συνέχεια, μπορείτε να δώσετε προσοχή στις συστάσεις άλλων πελατών, δημοσιεύσεις σε εξειδικευμένες εκδόσεις, ομιλίες σε συνέδρια, την παρουσία μιας ομάδας δικηγόρων.

Τι άλλο? Φαίνεται ότι δεν ξέχασαν τίποτα.

Εάν κάποια ή όλα τα παραπάνω ταιριάζουν με την ιδέα σας όταν αναζητάτε δικηγόρο, επιλέγοντας νομικές υπηρεσίες που σχετίζονται με ofac, κυρώσεις ofsi, άδειες, άδειες, διαδικασίες, τότε είστε ευπρόσδεκτοι σε εμάς.

Το περιγραφόμενο αντιστοιχεί στα χαρακτηριστικά των δραστηριοτήτων του δικηγορικού μας γραφείου "Vetrov and Partners". Ξεκινώντας από τη γνώση, την εμπειρία, τη διαθεσιμότητα ικανών ειδικών και καταλήγοντας στις μέσες τιμές για τις υπηρεσίες, την πελατοκεντρική εστίαση κάθε εργαζόμενου.

Η Δικηγορική Εταιρεία Vetrov & Partners επιβεβαιώνει την ετοιμότητα και την ικανότητά της να παρέχει στους πελάτες της ζητούμενη νομική βοήθεια, καθώς και τη διαθεσιμότητα ειδικών με σχετική εμπειρία και τα απαραίτητα προσόντα στην παροχή νομικών υπηρεσιών σε θέματα που αφορούν διαφορές και υποθέσεις με κυρώσεις.

Οι δικηγόροι μας για συναλλαγές, λειτουργίες και διαφορές που σχετίζονται με ofac, κυρώσεις ofsi, άδειες, άδειες, διαδικασίες παρέχουν νομικές υπηρεσίες (υποστήριξη, συντήρηση) στο Νοβοσιμπίρσκ και σε άλλες πόλεις της Ρωσίας (συμπεριλαμβανομένων των Τομσκ, Ομσκ, Μπαρναούλ, Κρασνογιάρσκ, Κεμέροβο , Νοβοκουζνέτσκ, Ιρκούτσκ , Τσίτα, Βλαδιβοστόκ, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Αικατερινούπολη, Νίζνι Νόβγκοροντ, Καζάν, Σαμάρα, Τσελιάμπινσκ, Ροστόφ επί Ντον, Ούφα, Βόλγκογκραντ, Περμ, Βορόνεζ, Σαράτοφ, Κρασνοντάρ, Τολιάτι, Σότσι).

Οι νομικές υπηρεσίες παρέχονται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Από τις δυνάμεις των εργαζομένων της δικηγορικής εταιρείας "Vetrov and Partners": αυτοπροσώπως στην τοποθεσία του κεντρικού γραφείου, αυτοπροσώπως, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στην τοποθεσία του Πελάτη ή εξ αποστάσεως (ταχυδρομείο, τηλέφωνο, skype, instant messengers).

2. Από τις δυνάμεις συνεργαζόμενης δικηγορικής εταιρείας, με την οποία συνεργάζεται η δικηγορική εταιρεία "Vetrov and Partners" στην τοποθεσία του Πελάτη.

3. Συνδυασμός της μεθόδου Νο. 1 και Νο. 2.

Επικοινωνήστε μαζί μας στις ακόλουθες επαφές:

Γράψτε στο info@vitvet.com, καλέστε στο +7 (383) 310-38-76, +7 (983) 510-38-76.

Γράψτε στο WhatsApp, Telegram στο +7 (913) 918-25-62.

Προτού η Εταιρεία μιλήσει για το περιεχόμενο και τους όρους των παρεχόμενων υπηρεσιών, σας προτείνουμε να εξοικειωθείτε με το ακόλουθο αναλυτικό υλικό και τη δικαστική (διαιτητική) πρακτική:

1) 8 σφάλματα με το USN.

2) πώς να επιβιώσετε από έναν φορολογικό έλεγχο.

3) ευθύνη του σκηνοθέτη: 10 κοινά λάθη.

4) απόσυρση περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης.

5) εξαργύρωση κεφαλαίων: φορολογικοί και εγκληματικοί κίνδυνοι.

6) επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος φόρου εισοδήματος.

7) πληρωμές που δεν υπόκεινται σε ασφάλιστρα.

8) αποζημίωση για ζημίες για φορολογικά εγκλήματα.

9) φοροδιαφυγή από τον οργανισμό (πρακτική σύμφωνα με το άρθρο 199 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας).

10) εσκεμμένη μη πληρωμή φόρων (ρήτρα 3 του άρθρου 122 του Φορολογικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας).

11) καταργήθηκε: ανάλυση φορολογικών προβλημάτων.

12) η διάρθρωση των επιχειρήσεων είναι ένα εργαλείο φορολογικής ασφάλειας.

13) επικουρική ευθύνη εκτός της περίπτωσης πτώχευσης.

14) τουλάχιστον 100 επιπλέον υλικά στην ενότητα "Άρθρα".

15) τουλάχιστον 50 ακόμη υλικά στην ενότητα "Ειδήσεις" με σχόλια για εκδηλώσεις.

16) τουλάχιστον 700 ακόμη σχόλια για δικαστικές πράξεις για διάφορες υποθέσεις, διαφορές και αξιώσεις στο περιοδικό μας «Μυστικά Διαιτητικής Πρακτικής».

1. Περιγραφή της υπηρεσίας.

Ως μέρος αυτής της νομικής υπηρεσίας, η Εταιρεία αναλαμβάνει να προβεί σε όλες τις απαραίτητες και βέλτιστες ενέργειες.

Στόχος είναι η προστασία των συμφερόντων του Πελάτη, ο αποκλεισμός ή η ελαχιστοποίηση των αρνητικών συνεπειών της νομοθεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τον Πελάτη.

Η υπηρεσία συνήθως περιλαμβάνει:

1) Διαβουλεύσεις.

2) Σύνταξη εγγράφων.

3) Εκτίμηση της κατάστασης, εξέταση των διαθέσιμων αποδεικτικών στοιχείων για προοπτικές για το έργο (έργο) του Πελάτη.

4) Ανάπτυξη στρατηγικής και τακτικής για την προστασία των δικαιωμάτων.

5) Συντήρηση της εργασίας (έργου) του Πελάτη.

Οι υπηρεσίες παρέχονται αυτοπροσώπως ή εξ αποστάσεως (από απόσταση).

2. Διαδικασία αλληλεπίδρασης με τον Πελάτη.

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να στείλει ένα αίτημα με μια συγκεκριμένη εργασία για την Εταιρεία σε οποιαδήποτε μορφή του βολεύει και αποδεκτό χρόνο - e-mail, τηλέφωνο, skype, προσωπική συνάντηση.

Η Εταιρεία παρέχει το αποτέλεσμα της ανάθεσης του Πελάτη εντός των προσυμφωνημένων προθεσμιών.

3. Λόγοι για τους οποίους πρέπει να συνεργαστείτε μαζί μας.

α) καθένας από τους 5 υπαλλήλους του δικηγορικού γραφείου είναι ειδικός με τουλάχιστον 3 χρόνια επιτυχούς δικαστικής εμπειρίας (junior δικηγόρος) και τουλάχιστον 8-10 ετών (ανώτερος δικηγόρος). Πρόκειται για εκατοντάδες δικαστικές υποθέσεις σε δικαστήρια διαφορετικών περιοχών και περιοχών. Είναι χιλιάδες ακροάσεις και δικαστικές ημέρες.

β) υπάρχουν περιφερειακοί εκπρόσωποι σε διάφορες πόλεις της Σιβηρίας (Tomsk, Barnaul, Kemerovo, Krasnoyarsk, Irkutsk) και σε πόλεις άνω των εκατομμυρίων (Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Αικατερινούπολη και άλλες) με τουλάχιστον 5-8 χρόνια εμπειρίας.

γ) μπορείτε να γνωρίσετε ορισμένους συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας μας και να μάθετε τη γνώμη τους για τη συνεργασία μαζί μας.

δ) είμαστε αναγνωρισμένοι ως ειδικοί από διάφορα μέσα ενημέρωσης, πόρους πληροφοριών, εξειδικευμένους νομικούς πόρους - Vedomosti, Sekret Firmy, Continent Siberia, garant.ru, ngs.ru, a42.ru, Tomsk News, Commercial Directors Club και άλλα.

ε) εκδίδουμε δωρεάν περιοδικό «Μυστικά Πρακτικής Διαιτησίας». Είναι αφιερωμένο στη διαιτησία και τη δικαστική πρακτική. Περιλαμβάνει τουλάχιστον 450 εξεταζόμενες δικαστικές υποθέσεις με ανάλυση δικαστικών πράξεων, θέσεων των διαδίκων, αποδεικτικά στοιχεία και τις συστάσεις μας.

στ) υπάρχουν διάφορες ιστορίες επιτυχίας που επιβεβαιώνουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Για παράδειγμα, πρόκειται για περίπτωση ανάκτησης χαμένων κερδών ύψους 6,9 εκατομμυρίων ρούβλια. υπόθεση για ανάκτηση χρέους ύψους 2,2 εκατομμυρίων ρούβλια· υπόθεση για παράνομες ενέργειες τοπικής αυτοδιοίκησης βάσει του 159-FZ· περίπτωση συμπυκνώματος? η περίπτωση του καλαφιού? υπόθεση προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας· περίπτωση αμφισβήτησης συναλλαγής ενδιαφερομένου.

ζ) Μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές και τις συστάσεις των σημερινών πελατών μας.

  
  

η) Οι αριθμοί έχουν σημασία. Λίγα στοιχεία από τις δραστηριότητες ενός δικηγορικού γραφείου για την αξιολόγηση και αναγνώριση της παρουσίας θετικής επίδρασης από το έργο του.

η-1) υπόθεση προμήθειας που ξεκίνησε με αξίωση κατά του πελάτη μας για ανάκτηση 200 χιλιάδων ρούβλια, αλλά κατέληξε στην ικανοποίηση ανταγωγής ύψους 2,2 εκατομμυρίων ρουβλίων.
η-2) περίπτωση διαφυγόντων κερδών για 6,9 εκατομμύρια ρούβλια, τα οποία ο μέτοχος ήθελε να ανακτήσει από την εταιρεία του, αλλά απέτυχε λόγω της προστασίας των συμφερόντων της εταιρείας από τους δικηγόρους της Εταιρείας.
η-3) η υπόθεση των 18 εκατομμυρίων ρούβλια, η οποία ανακτήθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία σε σχέση με την παράνομη άρνησή της να καταβάλει αποζημίωση·
η-4) η υπόθεση των 18 εκατομμυρίων ρούβλια, τα οποία καταφέραμε να ανακτήσουμε ως χρέος βάσει σύμβασης κατασκευής.
η-5) την υπόθεση των 41 εκατομμυρίων ρουβλίων, την οποία καταφέραμε να υπερασπιστούμε για τον πελάτη μας με την υποβολή αδικαιολόγητων αξιώσεων εναντίον του και παρά τις 2 γνωματεύσεις εμπειρογνωμόνων που δεν ήταν υπέρ του πελάτη μας.
η-6) υπόθεση πτώχευσης κατά την οποία δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για την απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων που επιθυμεί ο πιστωτής στο ποσό των 950 εκατομμυρίων ρούβλια.
η-7) υπόθεση για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας μιας φαρμακευτικής εταιρείας στο δικαστήριο και την ανάκτηση 1 εκατομμυρίου ρουβλίων από τον παραβάτη·
η-8) υπόθεση για την αναγνώριση δικαιολογημένων αξιώσεων του Πελάτη μας στον ΟΦΑΣ για γεγονότα αθέμιτου ανταγωνισμού.
η-9) ακύρωση της πρωτοβάθμιας δικαστικής πράξης στην υπόθεση πτώχευσης για την ανάκτηση 23,5 εκατομμυρίων ρουβλίων από τον Πελάτη.
η-10) εξώδικη εργασία με τον οφειλέτη για 2 μήνες και επιστροφή 1 εκατομμυρίου ρουβλίων σε αυτούς τους επόμενους 4 μήνες.

4. Το κόστος της υπηρεσίας.

Κατόπιν αίτησης.

5. Η διάρκεια της υπηρεσίας.

Με συμφωνία.

 

Προσφέρουμε επίσης στους πελάτες μας νομικές υπηρεσίες στους ακόλουθους τομείς:

α) προστασία και προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας (από την καταχώριση εμπορικών σημάτων έως τις διαφορές για τυχόν αποτελέσματα πνευματικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των εμπορικών σημάτων, των προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών)·

β) εταιρικά θέματα και διαφορές (από την οργάνωση και τη διεξαγωγή της GOSU, AGSU έως αμφισβητούμενες συναλλαγές, ανάκτηση ζημιών από τον διευθυντή, αναγνώριση των αποφάσεων των οργάνων διαχείρισης ως άκυρες).

γ) διεξαγωγή διαφορών (διαφορές σε δικαστήρια γενικής δικαιοδοσίας, διαιτητικά δικαστήρια, διαιτητικά δικαστήρια).

δ) φορολογικά θέματα (από τον έλεγχο επιχειρηματικών διαδικασιών για φορολογικούς κινδύνους, την υποστήριξη φορολογικών ελέγχων έως την αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων των ελέγχων, άλλες πράξεις των φορολογικών αρχών).

ε) εμπορική πρακτική (νομική υποστήριξη επιχειρήσεων σε διάφορα θέματα).

στ) νομική συνδρομή σε ποινικές υποθέσεις (συνήθως που σχετίζονται με επιχειρηματικές δραστηριότητες).

 

Συνιστούμε να διαβάσετε το δωρεάν διαδικτυακό περιοδικό μας αφιερωμένο στη δικαστική (διαιτητική) πρακτική.

Το δικηγορικό μας γραφείο παρέχει διάφορες νομικές υπηρεσίες σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας (συμπεριλαμβανομένων Novosibirsk, Tomsk, Omsk, Barnaul, Krasnoyarsk, Kemerovo, Novokuznetsk, Irkutsk, Chita, Vladivostok, Moscow, St. Petersburg, Yekaterinburg, Nizhny Novgorod, Kazan, Samara, Chelyabinsk , Rostov-on-Don, Ufa, Volgograd, Perm, Voronezh, Saratov, Krasnodar, Togliatti, Sochi).

Τηλέφωνο +7 (383) 310-38-76
Email info@vitvet.com

Δικηγορική εταιρεία "Vetrov και συνεργάτες"
κάτι περισσότερο από νομικές υπηρεσίες